Κρητική Συνταγή: Μοσχαρίσιες μπριζόλες κρασάτες

Κρητική Συνταγή: Μοσχαρίσιες μπριζόλες κρασάτες

Εύκολη συνταγή για να μοσχαρίσιες μπριζόλες, σβησμένες με κρασί.

Μοσχαρίσιες μπριζόλες κρασάτες
Print Recipe
Εύκολη συνταγή για να μοσχαρίσιες μπριζόλες, σβησμένες με κρασί.
Μερίδες
4 άτομα
Μερίδες
4 άτομα
Μοσχαρίσιες μπριζόλες κρασάτες
Print Recipe
Εύκολη συνταγή για να μοσχαρίσιες μπριζόλες, σβησμένες με κρασί.
Μερίδες
4 άτομα
Μερίδες
4 άτομα
Συστατικά
Μερίδες: άτομα
Οδηγίες
  1. Πλένουμε τις μπριζόλες, αλατοπιπερώνουμε και τις αλείφουμε με το σκόρδο. Σε καυτό λάδι στο τηγάνι τις τηγανίζουμε αλευρωμένες και από τις δύο πλευρές.
  2. Σβήνουμε με το κρασί κι όταν πάψουν να αχνίζουν, τοποθετούμε τις ντομάτες και πιπεριές σε ροδέλες και ρίχνουμε δύο φλιτζανάκια νερό βράζοντάς τις για μισή ώρα.
  3. Ανακατεύουμε το χυμό ενός λεμονιού με λίγο αλάτι και τα προσθέτουμε στις μπριζόλες και βράζουμε για 5 ακόμη λεπτά. Όταν τις κατεβάζουμε πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Συνταγή σημειώσεις

(Από το βιβλίο της Μαρίας Πιτσικάκη «Παλαιϊνά και Νόστιμα»)

Με την υποστήριξη του %sWP Ultimate Recipe

Σας άρεσε; Μοιραστείτε το

Θα σε ενδιαφέρουν και αυτά

σχόλια